Başkanımız Rasim Yüksel Yeni Kaymakam Mehmet Emin Taşçı’yı Ziyaret Etti

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene İlçesine yeni atanan Kaymakam Mehmet Emin Taşçı’yı makamında ziyaret ederek kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

İzmir Vali Yardımcılığına atanan Fatih Kızıltoprak’ın yerine Ergene Kaymakamı olarak atanan Mehmet Emin Taşçı’yı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Ergene Belediye Başkan Yardımcıları Hülya İnci, Ayça Albayraktar, Yüksel Baydarlı, Mehmet Cebeci, Ergene Belediye Meclis Üyeleri, Abdullah Yaman, Servet Yıldız, Mülayim Bedir, Ali Aydoğdu, Niyazi Dibek, Ali Cengiz Yürük, Nazlı Güneş ve Salih Tıknas’ta yer aldı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yeni görevinde Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı’ya başarı dileklerinde bulundu. Başkan Yüksel Ergene hakkında Kaymakam Taşçı’ya bilgiler verirken ayrıca Ergene Belediyesinin Ergene’ye yapmış olduğu ve devam eden projeleri hakkında da açıklamalarda bulundu.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile birlikte hareket ederek Ergene’de güzel çalışmaların altına imza atacaklarını belirten Kaymakam Taşçı, Ergene’de göreve başlamış olduğu süre zarfı içinde Ergene’de ki vatandaşların samimi, içten ve sıcakkanlı olmalarından memnun olduğunu söyleyerek burada görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.