Belediyemiz 5000 Adet Aşure İkramında Bulundu

Muharrem ayı dolayısıyla Ergene Belediyesi tarafından vatandaşlara 5000 adet aşure ikramında bulunuldu.

Muharrem ayı dolayısıyla Ergene Belediyesi Sağlık, Yeşiltepe, Ulaş ve Velimeşe mahallelerinde kurulan semt pazarlarından pazarcı esnafına ve vatandaşlara toplamda 5000 adet aşure ikramında bulundu. Sosyal belediyeciliğin anlayışı gereği her fırsatta vatandaşın yanında olan Ergene Belediyesi, muharrem ayı münasebetiyle vatandaşlarını unutmadı ve bu yılda geleneği bozmayarak ilçe genelinde vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizasyonu ile muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtımından oldukça memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar, Ergene Belediyesine teşekkürlerini iletti. Sadece aşureyi değil birliği, beraberliği, sevgiyi ve kardeşliği de paylaştıklarını kaydeden Başkan Yüksel, “Farklılıklarımız bizim zenginliklerimizdir. Bunu aşurede de görüyoruz. Bu vesileyle bütün vatandaşlarımızın Muharrem Ayı mübarek olsun” dedi.