Ergene Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Ergene Belediyesi, kış şartları nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarını unutmayarak, ilçenin muhtelif yerlerine yem ve su bırakma çalışmalarına başladı.

Ergene Belediye personeli Veteriner Hekim Ahmet Sezer konuyla ilgili açıklamada bulunarak şunları belirtti: ‘ Bu soğuk kış günlerinde  yiyecek bulmakta sıkıntı yaşayan sahipsiz sokak hayvanları  için ilçenin çeşitli noktalarında  yiyecek bırakma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her canlının yaşama hakkına sahip olduğu anlayışını benimseyerek imkanlar ölçüsünde barınak ve taşıma aracına kadar sokak hayvanları adına çok sayıda çalışmayı hayata geçirdik. Hayata geçirdiğimiz bu çalışmalar hayvanseverler tarafından da memnuniyetle karşılanmaktadır’ ifadelerini kullandı.