Grup Veteranlar Ergene’de Nostalji Yaşattı

24 Ocak Cumartesi akşamı Ergene Belediyesi Ulaş Hizmet Binası muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı.

Çorlu Kültür Sanat Derneği tarafından Ergene Belediyesi’nin destekleriyle organize edilen Grup Veteranlar konserini yaklaşık 600 kişi izledi. Grup Veteranlar Ergene Konseri’ne gelen davetliler konser başlamadan önce piyano dinletisi eşliğinde kokteyl ile karşılandı. Kokteylin ardından sahneye çıkan grup, dinleyicilere unutulmaz bir nostalji gecesi yaşattı. Pervane şarkısıyla konserine başlayan Veteranlar Grubu  nostaljik şarkılarla konserine devam etti. Konser arasında Karadeniz horon ekibinin dansı dinleyicilere görsel şölen yaşatırken, piyano eşliğinde ellerinde bayraklarla marşları söyleyen davetlilerin ilgisi ve katılımı görülmeye değerdi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar muhteşem sahne performansıyla unutulmayan eşsiz parçaları seyirciyle birlikte seslendiren Grup Veteranlar, son şarkıda dostluğun kardeşliğin temsili olan barış şarkılarını seslendirerek tüm dinleyicilerin konseri el ele vererek bitirmesini sağladı. Yaklaşık üç saat süren konser sonunda dinleyiciler unutulmaz bir gece yaşadıklarını ifade ederek, Grup Veteranlar Grubunu ayakta alkışladı.

Grup solisti Haldun Özbatur, konser sonunda Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e ve Çorlu Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ayça Çevikel’e ve dinleyicilerine teşekkürlerini iletti. Konser, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in Grup Veteranlara çiçek takdiminin yapılmasının ardından grup üyeleriyle hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Konsere Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Erdem, Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız, meclis üyeleri,  muhtarlar, Ergene ve Çorlu’nun Kültür ve Sanat Derneği üyeleri ve çok sayıda dinleyici katıldı.

Gecede Ergene Kültür ve Sanat Derneği’nin Temelleri Atıldı

Çorlu Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ayça Çevikel’in açılış konuşmasını yaptığı gecede sanata ve sanatçıya verdiği desteklerinden dolayı teşekkür plaketini vermek üzere Ergene Belediye Başkanı  Rasim Yüksel sahneye davet edildi. Başkan Yüksel teşekkür plaketini almasının ardından yaptığı konuşmada Ergene Kültür ve Sanat Derneği’nin kurulduğunun müjdesini verdi. Başkan Yüksel ‘ Sanatın ve sanatçının her daim destekçisi olarak yapılan bu tür organizasyonlara aracı olup Ergene bünyesinde bu tür muhteşem ve görkemli organizasyonların yapılmasını devam ettirmek adına Ergene Kültür ve Sanat Derneğinin  kurulduğunu siz değerli davetlilere açıklamanın heyecanını yaşıyorum’ dedi.