Ergene Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı Yapıldı

Ergene Belediyesi Ulaş Düğün Salonunda Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Ergene Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısında gündemin birinci maddesi olan, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 31.07.2019 tarih ve E.790 sayılı yazısına konu olan Velimeşe Mahallesinde yapılacak olan kadastro çalışmalarında görevlendirilmek üzere 6 adet bilirkişi seçiminin yapılması hususu görüşüldü. Bu konu hususunda Velimeşe mahallesinde yapılacak olan kadastro çalışmalarında Selahattin Karacan, Ahmet Bican, Nejdet Günay, Hikmet Pamukçu, Yalçın Durmaz ve Zeki Güler bilirkişi seçilerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin ikinci maddesi, Etüd Proje Müdürlüğünün 07.08.2019 tarih ve E.110 sayılı yazısına konu olan Trakya Kalkınma Ajansına sunulan Ergene Atatürk Evi Projesinin gerçekleştirilebilmesi için mali destek almak amacıyla sözleşme yapmak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi hususu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin üçüncü ve son maddesi, Fen İşleri Müdürlüğünün 08.08.2019 tarih ve E.702 sayılı yazısına konu olan Çordaş Çorlu Doğalgaz Dağıtım A.Ş. ‘inde Ergene Belediyesinin temsil etmek üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi hususu görüşülerek oy birliğin ile kabul edildi.