Şampiyon Transfere Doymuyor

Tekirdağ Süper Amatör Lig Şampiyonu Ergene Velimeşespor ekibi transfer çalışmalarına hız verdi.

Geçen sezon Tekirdağ Amatör Liginde Çerkezköysporu 3-1 mağlup ederek bölgesel amatör lige çıkan Ergene Velimeşespor, iç ve dış transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Transferler çalışmaları hakkında bilgi veren Ergene Velimeşespor Antrenörü Özgür Sağlam, Daha önce Sultanbeylisporda forma giyen İsa Taştemir ve Hayrullah Çapur, Çorlu Sanayispor’dan  kaleci Serdar Nişancı, Vefaspor’dan Sinan Yüksel ve Selim Tataroğlu, Yenibosnaspor’dan  Hakan Kökçü, İstanbul Güngörenspor’dan Erkan Kavak ile anlaşan mavi-beyazlı takımın iç transferlerde de Okay Yaman, Emre Karadağ ve Hakan Denizciyle de sözleşme yenilediğini belirtti.

Başarılı bir takım oluşturmak için transfer çalışmalarına önem verdiklerini açıklayan Sağlam, transfer çalışmalarımız devam edecek. Amacımız yeni sezonda oluşturacağımız kadroyla kulübümüzü profesyonel 3. Lige çıkarak, Ergene’ye başarılar kazandırmaktır. Bu başarıyı sağlamak için Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in katkı ve desteklerini beklemekteyiz ’dedi.