Çocuk Parkı Alanında Ağaçlandırma Çalışmaları Başladı

Daha yaşanabilir Ergene hedefinden yola çıkarak ilçenin dört bir yanında ağaçlandırma çalışmalarını yürüten Ergene Belediyesi, bunlara bir yenisini daha ekleyerek Cumhuriyet Mahallesi çocuk parkı alanında da ağaçlandırma çalışmalarına başladı.

Ergeneyi görünümüyle ve havasıyla daha yaşanabilir bir ilçe konumuna getirmek için ağaçlandırma çalışmalarının yoğun tempoyla devam ettiğini belirten Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, çocuk parkı alanında başlattıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek şunları belirtti: İlçe genelindeki bir çok muhtelif noktalarda ağaçlandırma ve çocuk oyun grubu çalışmalarını hayata geçirdik. Cumhuriyet Mahallesi’ndeki çocuk oyun grubu yanındaki boş alanda ağaçlandırma çalışmaları başladı. Amacımız ağaçlandırma ve çocuk oyun grubu çalışmalarını ilçe genelinde yaygınlaştırarak, Ergeneyi park ve bahçeleriyle vatandaşların yaşamaktan keyif alacağı bir ilçe haline dönüştürmektir’ ifadelerine yer verildi.