Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısının 2. Oturumu Yapıldı

Hava muhalefeti nedeniyle oy çoğunluğu sağlanamadığından ertelenen Ergene Belediye Meclisinin   Ocak ayı olağan meclis toplantısının 2. oturumu 15 Ocak Perşembe günü saat: 14:00’ da Ulaş Hizmet Binasında yapıldı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel başkanlığında gerçekleştiren toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. 5393 sayılı Belediye Kanunun 49. Maddesine istinaden tam zamanlı sözleşmeli statüsünde çalışacak olan belediye personelinin istihdamı ve ücretlerinin belirlenmesi hususu görüşülerek, oy çoğunluğuyla karara bağlandı.

Ocak ayı meclis toplantısının ilk oturumunda görüşülen Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 29.12.2014 gün ve 274 sayılı yazısına konu olan ilçedeki amatör spor kulüplerine nakdi yardımların yapılması ile ilgili konunun yeniden komisyona gönderilmesi hususu görüşülerek  karara bağlandı.