Başkan Yüksel’e Sürpriz Doğum Günü

Ergene Belediye Personeli, Belediye Başkanı Rasim Yüksel için sürpriz kutlama hazırlayarak doğum gününü kutladı.

Ulaş Hizmet Binas’ında düzenlenen kutlamaya Belediye Başkan Yardımcısı  Hülya İnci, Nuh Nuhoğlu ve Menderes Yıldız’ın yanı sıra birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Sürpriz yapan personeline teşekkür ederek, yapılan kutlamanın kendisini duygulandırdığını ifade eden Başkan Yüksel, ekip işiyle beraber gerçekleştirdiğimiz başarılı  çalışmaların temel mimarları olan değerli personelim birlik beraberlik içinde daha  nice yılları geçirmeyi temenni ediyorum’ dedi.

Pasta kesimini belediye başkan yardımcılarıyla beraber gerçekleştiren Başkan Yüksel, kutlama için teşekkürlerini iletti, personel de Yüksel’e yeni yaşı için iyi dileklerde bulundu .

Hatıra fotoğrafının çekilmesiyle kutlama programı sona erdi.