Ergene’de Dev Ekranda Milli Maç Heyecanı Yaşandı

Ergene Belediyesi tarafından Sağlık Mahallesi Pazar yerinde kurulan dev ekranda vatandaşlarımız ile birlikte Türkiye-İzlanda Euro 2020 grup eleme maçını takip ederek Milli Takımımıza destek olduk.

Euro 2020 H grubunda bulunan Milli takımımız önce ki akşam deplasmanda İzlanda milli takımı ile karşı karşıya geldi. Bu heyecana ortak olan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Sağlık Mahallesi Pazar alanına kurdurduğu dev ekranda vatandaşlar ile birlikte müsabakayı izledi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in yanı sıra müsabakayı Ergene Belediye Başkan Yardımcıları Yüksel Baydarlı, Mehmet Cebeci, Ergene Belediyesi Meclis Üyeleri, Ergene CHP İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy, Mahalle Muhtarları ve yüzlerce vatandaş izledi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene’de vatandaşlarımız ile birlikte Milli takımımızın heyecanına ortak olduk, Sağlık Mahallesi Pazar alanında düzenlediğimiz bu güzel programa katılım oldukça yoğun oldu, halkımızdan çok iyi geri dönüşler aldık, bundan sonra Ergene’de bu tür organizasyonlarımız devam edecek” dedi.