Gazeteciler Ergene’de Bir Araya Geldi

Ergene Belediyesi ‘ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla basın mensuplarına akşam yemeği verdi. Antique  Restaurant’a organize edilen akşam yemeğinin ev sahipliğini üstlenen Ergene Belediyesi Başkan Vekili Yüksel Baydarlı, Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız, Özel Kalem Müdürü Müge Yıldız ile ilçede görev yapan basın mensupları katıldı.

Gecede bir araya gelen gazeteciler hem bu anlamlı günlerini kutladı, hem de hasret giderdi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel etkinliğe katılamadığı için basın  mensuplarına ithafen hazırladığı çiçeklerin üzerindeki not ile gazeteciler gününe ilişkin şu mesajı kaydetti: Başta Ergene İlçemiz olmak üzere, büyük hassasiyetle görevlerini yerine getiren ülkemizin ve Ergene İlçemizin görünmez mimarları olan güzide basın mensuplarının ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü’ kutlar ve meslek hayatlarında başarılar dilerim’.

Gece gündüz sıcak soğuk demeden kamuoyunu bilgilendirme adına haber peşinde koşuşturan basın mensupları için yapılan her türlü organizasyonun ayrı bir önem kazandığını ifade eden Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız,  tüm basın mensuplarının bu özel gününü kutlayıp çalışma hayatlarında başarı ve kolaylıklar dilemesiyle programı sona erdi.