Çorlu Kültür ve Sanat Derneği’nden Başkan Yüksel’e Ziyaret

Çorlu Kültür ve  Sanat Derneği Başkanı Ayça Çevikelli ve  yönetim kurulu üyeleri Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret ederek, hediye takdiminde bulundu.

Başkan Yüksel’in  doğum günü dolayısıyla ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Ayça Çevikelli, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel sanat ve sanatçıya verdiği değeri her fırsatta göstererek bir çok etkinliğimize katılım sağladı. Bizde Çorlu Kültür Sanat Derneği olarak Başkan Yüksel’i bu özel gününde yalnız bırakmadık ve doğum gününü kutlayarak hediyemizi takdim ettik’ dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti. Başkan Yüksel’in portresinin yer aldığı tablonun takdim edilmesinin ardından ziyaret programı sona erdi.