Başkan Yüksel’den TESKİ Genel Müdürlüğüne Ziyaret

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci ve Nuh Nuhoğlu, TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Ortayı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Ergene İlçesine dair genel konularda fikir alışverişinde bulunulurken, TESKİ Genel Müdürü Halim Orta Ergene İlçesinin geleceğine yönelik önemli yatırımların yapılacağının müjdesini verdi. Sağlık Mahallesi ve Yeşiltepe Mahallesinde yaşanan alt yapı sorununun 2015 yılında çözüleceğinin altını çizen Halim Orta, müjdeli haberin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak tarafından yakın zamanda kamuoyuna duyurulacağını sözlerine ekledi.

Ergene’nin Çehresini Değiştireceğiz

Daha Yaşanabilir Ergene hedefinden yola çıkarak yoğun bir tempoda çalışmaların devam ettiğini ifade eden  Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, mahallelerimizde yaşanan yol sorunlarına çözümler üretmek adına var gücümüzle yol onarım ve bakım çalışmalarını sürdürüyoruz. Ancak Yeşiltepe ve Sağlık Mahallerinde alt yapıyla ilgili ciddi sıkıntılar yaşandığı için şimdiye kadar yol sorununa kalıcı çözümler getirilemedi. Genel Müdürümüz Halim Orta’nın verdiği bu müjdeli haberle Ergene İlçesinde  yol sorununa kalıcı çözümler üretmenin ilk temellerini atacağız. Şimdiden yapılacak çalışmaların Ergeneye hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum’ dedi.