Ergene Belediyesi iki engelli vatandaşa akülü araba hediye etti.

Engelleri ortadan kaldırmak için gelen talepleri dikkate alarak iki engelli vatandaşa akülü araba aldıklarını belirten Başkan yardımcısı Menderes Yıldız  "Toplum olarak el ele tutuşarak her türlü engeli aşabileceğimize inanıyoruz. Biz belediyecilik hizmetlerimizi yaparken, engelli vatandaşlarımızı dikkate alarak, onların yaşamını zorlaştırmayan kolaylık getiren uygulamalara imza atacağız. Bugün, İki engelli vatandaşımıza aldığımız akülü arabaları teslim ediyoruz. Güzel günlerde, yaşamlarını kolaylaştırması dileklerimle araçları kendilerine teslim ediyoruz" dedi.

Ayşe Pehlivan ve Emre Pekmezcioğlu isimli vatandaşlara yakınlarının gözetiminde teslim edildi. Engelli vatandaşların akülü aracı kullanmakta acemilik yaşadıkları gözden kaçmazken, Akülü araçlara kavuşan engelli vatandaşlar ile yakınları duyarlı tavrından dolayı Ergene Belediyesine teşekkür ettiler.