Anlamlı Günde Ergene’de Anlamlı Koşu ve Yürüyüş Düzenlendi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında Ergene Kent Konseyi tarafından Atatürk Koşusu ve Yürüyüşü etkinliği düzenlendi. Programa Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’de katıldı.

6. Düzenlenen Atatürk Koşusu ve Yürüyüşü etkinliğine geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu senede katılım yoğun bir şekilde gerçekleşti. Startın verilmesiyle gençlerin yarıştığı Atatürk koşusu başlarken, yürüyüşte İğneler ve Pınarbaşı mahalleleri arasında ki 5 km’lik yolu vatandaşlar ellerinde ki dev Türk bayrağını taşıyarak yürüdü. Yürüyüş etkinliğinde Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’de yer alırken ayrıca Ergene Belediye Başkan Yardımcıları, CHP Ergene İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Ergene İlçe Kadın Kolları, Mahalle Muhtarları, Spor kulüpleri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Her yıl Ergenemizde düzenlenen Atatürk Koşusu bu yıl Ergene Kent Konseyi tarafından düzenlendi. Bu güzel etkinlikte vatandaşlarımızla birlikte uzun bir yürüyüş gerçekleştirdik, etkinliğe katılan tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.