Başkan Yüksel’in ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ Mesajı

Başkan Yüksel’in  ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ Mesajı
Başkan Yüksel’in ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ Mesajı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 1961 yılında gazetecilerin çalışma haklarına ve özgürlüklerine önemli iyileştirmeler getiren 212 sayılı yasanın yürürlüğe girmesinin 54’üncü yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Yüksel mesajında; Toplumun en önemli bilgi kaynağını oluşturan değerli gazeteci mensuplarımızın bugün ülke basınımızda basın haklarına ve özgürlüğüne kısıtlamaların kaldırıldığı yılın 54’üncü yıl dönümünü kutluyoruz. Ülkemizde basının sağlıklı bir şekilde işlemesi ve demokrasinin daha ileri düzeye ulaşabilmesi açısından gazeteciler mesleğini fedakarlık doğruluk ve güvenirlik temelleriyle yürütmektedirler. İlçemizin sosyal,kültürel ve ekonomik alanda gelişimine katkı sağlayan, halkımızın bilinçlendirilmesi ve kamuoyuna gerekli hassasiyetlerin oluşturulması açısından ilkeli habercilik anlayışıyla çalışan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutluyorum ‘ dedi.