Başkan Yüksel ´Baykuş Temalı´ Sergide

Başkan Yüksel Baykuş Temalı Sergide

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız ve Meclis Üyesi Salih Tıknas, Çorlu Kültür Sanat Derneği’nin düzenlemiş olduğu serginin açılış törenine katıldı.

Törende ‘Baykuş Temalı’ serginin resimlerine inceleyerek çalışmaları gerçekleştiren ve bu serginin gerçekleşmesini sağlayan Çorlu Kültür Sanat Derneği temsilcilerini tebrik eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel sergiyle ilgili şunları kaydetti: ‘ Sanat ve sanatçının her daim destekçisi olma anlayışıyla hareket ederek bu tür değerli sergilerin açılışına katılmaktan mutluluk duyuyorum. Birbirinden güzel  resimlerin yer aldığı Baykuş temalı serginin düzenlenmesinde emeği geçen tüm sanatçıları ve gönül dostluğu olan herkesi kutluyorum’ dedi.