Başkan Yüksel’den Noel Baba Sürprizi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yılbaşı etkinlikleri kapsamında ilçede gerçekleştirdiği konserlerle yılbaşı heyecanını vatandaşlarına erken yaşatırken, yılbaşı gecesinde de  Noel Baba eşliğinde çocuklara hediye dağıttı.

Geçen yılda noel baba ile mahalle ziyaretlerinde bulunduklarını ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yılbaşı etkinlikleri kapsamında bu yılda çocuklarımızı unutmayarak, Ergene ilçesindeki tüm mahalleri gezerek çocuklarımıza hediye dağıttık. Kapıların açıldığında tebessümle karşılayan çocukları görmek bizim en büyük mutluluğumuz oldu. Gelenek bozulmadan Ergene de mutlu insan görmeye devam edeceğiz’ ifadelerine yer verdi.

Işıklandırılmış görsel şölene dönen noel baba hediye aracıyla mahallelerde hediye dağıtımında bulunan Başkan Yüksel’in bu davranışı vatandaş ve çocuklar tarafından memnuniyetle karşılandı.