Başkan Yüksel Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Sağlık Mahallesinde kurulan semt pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafına hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Ergene’de vatandaşlar ile her daim iç içe olan Başkan Yüksel Sağlık Mahallesinde kurulan semt pazarında ki pazarcı esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu ve pazarcı esnafının istek ve önerilerini dinledi. Pazarda alış veriş yapan vatandaşlarla da görüşen Başkan Yüksel’i pazarda alış veriş yapan vatandaşlar mutlu ve güler yüzle karşıladı.

Pazarcı esnafının da yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Yüksel, sorunları çözmek için elbirliği ile çalıştıklarını ifade etti. Esnaf ile sohbet ederek dertlerini dinleyen Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e pazar konusunda ve diğer konularda isteklerini dile getiren esnaflar, yapılan çalışmalardan memnun olduklarını dile getirdi.

Esnaf, Başkan Yüksel’in kendilerini ziyaret etmesi ve Ergene’ye yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür etti. Ergene’ye yeni dönemde çok güzel bir kapalı Pazar yeri yapacağının müjdesini veren Başkan Yüksel yeni yapılacak olan kapalı pazarın Trakya’da ki en güzel Pazar alanı olacağını belirtti.