Yapılamaz Denilenleri Yapmaya Devam Edeceğiz

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene’de mahalle ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Yüksel önce ki akşam Kırkgöz ve Esenler mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel vatandaşlarıyla bir arada olmaya devam ediyor. Halka hizmet, Hakk'a hizmet felsefemizi oluşturan yegane unsur 'önce insan' anlayışımızdır diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “İnsan merkezli bir yönetim ile sevgi kenti Ergenemiz daha da büyüyecek ve gelişecek" dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Kırkgöz Mahallesinde yapmış olduğu konuşmasında, “Ergeneyi vatandaşlarımızla birlikte yönetmek için bu yola çıktı, sizlerle bir arada olup karşılıklı fikir alış verişinde bulunuyoruz. Samimi ortamda gerçekleşen bu güzel mahalle ziyaretlerinden dolayı son derece mutluyum” dedi.

Başkan Yüksel Kırkgöz Mahallesine Ergene Belediyesinin yapmış olduğu hizmetleri anlatarak, “Kırkgöz Mahallemize 17.890,61 m² parke taş ve 10.000 metre beton boru ile yağmur suyu hattı döşedik. Düğün salonu olmayan mahallemize modern bir kapalı Düğün Salonu yaptık, Kırkgöz Meydan projesi yapılarak halkımızın hizmetine açtık.  Geleceğin teminatı olan çocuklarımız için mahallemize adını Filli Park koyduğumuz güzel bir oyun alanı kazandırdık. Muhtarlık Binası ve çevre düzenlemesi yaptık. Mahalle genelinde mevsimlik çiçek, ağaç ve çalı dikimi, Kırkgöz İlkokulu tadilatı,  İhtiyaç duyulan yerlere kilit taşı, oluk taşı ve bordür taşı döşemesi yaptık. Kırkgöz-Esenler yoluna beton asfalt yol, Kırkgöz Camii’nde tadilat ve çevre düzenlemesi, Yeşil alanlarda bakım ve onarım, pis su kanal hattı, yağmur suyu ızgarası, ihtiyaç duyulan yerlere yol malzemesi serimi yapıldı” dedi.

Yeni dönemde Kırkgöz mahallesine birçok yeni hizmet yapılacağını da belirten Başkan Yüksel, “Kendi kendine yeten bir Belediye olan Ergene Belediyemiz yeni dönemde de Ergeneye yapılamaz denilenleri yapacak, bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Kırkgöz mahallesinde vatandaşlar ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çekilen Başkan Yüksel Kırkgöz mahallesinden sonra Esenler mahallesinde ki vatandaşları ziyaret etti. Kırkgöz mahallesinde olduğu gibi Esenler mahallesinde de vatandaşlar tarafından büyük bir sevgi seli ile karşılanana Başkan Yüksel, “Bu büyük sevginin formülünde birbirimize olan saygımız, bağlılığımız ve desteğimiz var” dedi.

Başkan Yüksel Esenler Mahallesinde de Ergene Belediyesinin yapmış olduğu hizmetleri anlatarak, “Ergenemizde ki diğer mahallelerimizde olduğu gibi Esenler mahallemizde de parke taş çalışmasında bulunduk. Esenler mahallemize 47.731,21 m² parke taş döşeyerek toprak zemin olan yollarımızı ortadan kaldırdık. Esenler Meydan Düzenlemesi yapıldı ve halkın hizmetine açıldı. Muhtarlık ve Kafeterya Binası Projesi, Esenler Anaokulu zemin yalıtım işlemi, Esenler meydanına bay-bayan tuvaleti, İhtiyaç duyulan tüm cadde ve sokaklara parke taş, oluk taşı ve bordür taşı yapıldı. Yol yapım çalışmaları ve ihtiyaç duyulan yerlere malzeme serimi de yapılırken, pis su hattı, Esenler İlköğretim Okulu çatı tadilatı ve bahçe düzenlemesi ,köpek barınağı için yemlik yapıldı, ihtiyaç duyulan yerlere paratoner konulurken, Park ve yeşil alan temizlik çalışmaları da yapıldı. Bunun yanı sırta ayrıca mahallemizin ihtiyacı olan Esenler Düğün Salonu projemizi çok kısa bir süre sonra tamamlayıp yaz döneminde düğün cemiyetlerimizi burada yapacağız” dedi.

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Yeni kurulan bir Belediye olmamıza rağmen bu kadar fazla hizmeti sıfırdan kurulan hiçbir Belediye yapamaz. Hedefi sadece çalışmak ve vatandaşına hizmet etmek olan Ergene Belediyemiz yeni dönemde de hizmetleriyle adından sıkça söz ettirecek” dedi.