Ergene Ailesinde Yılbaşı Heyecanı Yaşandı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yılbaşı etkinliği kapsamında personeline yönelik yılbaşı eğlence programı hazırladı.

Ulaş Düğün Salonunda gerçekleştirilen yeni yıl eğlencesine Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Nuh Nuhoğlu ve Menderes Yıldız, Ergene Kent Konseyi Başkanı Bora Küçükçetin ve üyeleri, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, belediye personeli ve aileleri katıldı.

Başkan Yüksel ‘ Biz Kocaman Bir Aileyiz’

Gecenin açılış konuşmasına Biz Kocaman Bir Aileyiz diyerek sözlerine başlayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, etkin çalışmalarımız sayesinde birlik beraberliğimizi gelecek yıllarda da pekiştirerek güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. İlçemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanabilir bir ilçe konumuna gelebilmesi için hayata geçirdiğimiz çalışmalarımız bugün olduğu gibi 2015 yılında da sizlerin desteğiyle devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle; 2015 yılının sizler için mutlu, sağlıklı, huzurlu, başarılı ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’ dedi.

Ses sanatçısı Seda Çakmak ve Emine Özata’nın şarkılarıyla renklenen gecede yaklaşık 600 kişilik Ergene Belediyesi personeli aileleriyle birlikte gecenin geç saatlerine kadar eğlendi. Gecede Noel Baba sürprizi yaşandı. Alışılmış kırmızı kostümü, ponponlu başlığı, uzun  beyaz sakalı ve tombul yanaklarıyla özellikle çocukların sevgilisi olan Noel Baba, çocuklara bol bol hediye dağıttı. Ayrıca düzenlenen yılbaşı çekilişi büyük bir heyecana sahne oldu.