Başkan Yüksel’den Yeni Yıl Mesajı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, vatandaşların yeni yılı kutlamak adına bir mesaj yayımladı. Yüksel mesajında ‘ Değerli hemşerilerim yerel seçimlerin ardından yeni kurulan ilçemizde yaşadığımız acı ve üzüntüleri geride bırakarak, yepyeni bir yıla yeni umutlarla adım atıyoruz.

Bilindiği gibi göreve geldiğimiz günden  bu yana ilçemizi daha ileriye götürebilmek adına bir çok alanda etkin çalışmalar sergileyerek kısa sürede önemli işlere imza atmanın mücadelesini verdik. İlçemizin vizyonunu gelişmesi, modern ve yaşanabilir bir ilçe konumuna gelebilmesi için hayata geçirdiğimiz çalışmalarımız bugün olduğu gibi 2015 yılında sizlerin desteğiyle devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2015 yılının sizler için mutlu, sağlıklı, huzurlu, başarılı ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.