Başkan Yüksel Yol Çalışmasını Yerinde İnceledi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Yeşiltepe Mahallesi Namık Kemal Caddesinde yapımı devam eden parke kilit taş çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Yüksel’i karşılarında gören mahalle sakinleri bu güzel hizmetlerinden dolayı Başkan Yüksel’e teşekkür etti.

Ergene’de göreve gelir gelmez alt yapı çalışmalarına başlayan ve Ergenenin yol sorununu büyük ölçüde ortadan kaldıran Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Yeşiltepe Mahallesi Namık Kemal Caddesinde yapımı devam eden parke kilit taş çalışmalarını yerinde inceledi. Yol çalışması yapan personele kolay gelsin dileklerinde bulunan Başkan Yüksel mahalle sakinleri ile de görüştü. Yolun yapımı hakkında vatandaşlara bilgiler veren Başkan Yüksel, “Göreve gelir gelmez Ergene’de yapılmayan yol kalmayacak diyerek alt yapı çalışmalarımıza başladık. Bu sözümüzün de arkasındayız, Ergene’de yol sorunu büyük ölçüde tamamladık. Kış döneminde hava şartlarının uygun olmasıyla birlikte yol çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor” dedi.

Başkan Yüksel’e bu güzel çalışmasından dolayı teşekkür eden mahalle sakinleri, “Daha önceden çamurun içinde yürümek zorunda kalıyorduk, şimdi ise onarılan yollarımız ile bu sorun ortadan kalktı, sokaklarımız daha modern ve kent havasına büründü” dediler.