İyi Parti Milletvekili Enez Kaplan Ergene Belediyesini Ziyaret Etti

İyi parti kurucu üyelerinden Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti. Karşılıklı görüşlerin paylaşıldığı ziyarette Milletvekili Enez Kaplan Başkan Yüksel’e desteklerini aktardı.

İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan yaptığı açıklamada “ Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel’e misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Başkan Rasim Yüksel Ergene ilçemizde örnek hizmetleri ile dikkat çekiyor, Bizler de Tekirdağlı vatandaşlarımızı Büyük Millet Meclisimizde en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Yüksel “Sayın Milletvekilimiz Enez Kaplan ziyareti ile bizi onurlandırdı, ortak amacımız halkımızın sorunlarını en hızlı şekilde çözmek. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ve gelecek projelerimizde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti ulaştırmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret ediyoruz. Ergene ilçemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarmak için yeni dönemde yapacağımız çok iş var” dedi.