Zabıta Ekiplerimiz İlçe Genelinde Denetimlerini Sürdürüyor

Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde gıda ürünü satışı yapan iş yerlerinde hijyen, ruhsat ve fiyat denetimleri yapmaya devam ediyor.

Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde gerçekleşen denetimlerde halkın sağlığına zarar verecek herhangi bir durumun yaşanmamasına özen gösterirken, yapılan kontrollerde iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı, hafta tatili ruhsatı, iş yerlerinin temizliği ve sağlığa uygunluk kurallarına uyup uymadıkları denetliyor.

Yapılan denetimler konusunda bilgiler veren Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde bir çok iş yerinde ruhsat denetimlerimizi gerçekleştirdik ve belirli bir program dahilinde denetimlerimiz devam edecektir. Görevli zabıta personelimiz tarafından gıda üretimi yapan iş yerlerinde üreticilerin sağlık kartları, iş yerinin teknik ve sağlığa uygun şartlarını ekiplerimiz titizlikle kontrol ediyor. Yapılan denetimler cezalandırmadan çok esnafımızı ve vatandaşlarımızı bilinçlendirmeye ve yaşanan aksaklıkların giderilmesine yönelik olarak gerçekleştiriliyor. Denetimlerimiz halkımızın sağlığı açısından ilçe genelinde aralıksız devam edecektir.