Ergene Belediyesi Tarafından 14 Şubat’ta Toplu Nikah Töreni Yapıldı

Ergene Belediyesi tarafından her sene geleneksel hale getirilerek düzenlenen 14 Şubat Sevgililer Gününe özel toplu nikah töreni bu sene de düzenlendi.

Ergene İlçesinde yaşayan çiftlere yönelik düzenlenen toplu nikah töreni programı belediye nikah memurluğuna müracaat eden çiftlerin gelinliklerinden damatlıklarına nikah şekerlerinden çiçeklerine ve diğer hazırlıklarına kadar her konuda desteğini sağlayan Ergene Belediye Başkanlığı tarafından karşılanırken, çiftlerin hayatlarında bir kez yaşamayı arzuladıkları mutlu günleri unutulmaz bir anı olarak hatıralara kazındı.

Ergene Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleşen etkinliğe Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çorlu eski Belediye Başkanı Ünal Baysan, Ergene Belediye Başkan Yardımcıları, Ergene Belediyesi Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tüm dünyada kutlanan 14 Şubat Sevgililer Günü vesilesiyle Ulaş Düğün Salonunda düzenlenen toplu nikah töreniyle dünya evine giren 11 çiftin nikahını Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel kıyarken, nikah şahitliğini Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çorlu geçmiş dönem belediye başkanı Ünal Baysan tarafından yapıldı.

Nikah töreni sonunda evli çiftlere altın takan Başkan Yüksel, 14 Şubat Sevgililer Günü vesilesiyle yeni evlenen çiftleri bir araya getirmek ve mutluluklarını paylaşmak istedik, Ergene Belediyesi olarak bu özel günde 11 çiftimizin nikahını kıydık. Bizim toplumumuzda nikah ve evlilik önemlidir. Evlilik âilenin, âile de toplumun temelidir. Nikah töreniyle dünya evine giren tüm çiftlerimize ömür boyu sağlık, mutluluk, huzur temenni ediyorum’ ifadelerine yer verdi.