Başkan Yüksel Sağlık Mahallesinde Cami Cemaati İle Buluştu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Sağlık mahallesinde sabah namazını kıldı. Ardından cami cemaati ile mahalle kahvesinde kahvaltı organizasyonunda buluşan Başkan Yüksel vatandaşların ihtiyaçlarını dinleyerek projelerini anlattı.

Ziyaretlerini yoğun şekilde sürdüren ve vatandaşlar ile buluşmalar gerçekleştiren Başkan Rasim Yüksel “Halkımızla bütünleşmeye devam ediyoruz” diyerek sözlerine başladı.

Başkan Yüksel “ Geleceğe sözümüz var, güzel Ergenemizde daha çok çalışıp yapılmayanı yapmayı sürdüreceğiz. Ergene’de hiçbir mahallemizi diğerinden ayırmadık, tüm vatandaşlarımızı sevgi ile kucakladık. Ergenemizi hep birlikte geliştirdik ve yeni dönemde de geliştirmeye devam edeceğiz. Ergene’ye yapacağımız hizmetler daha bitmedi, yapacağımız birçok proje ve hizmetimiz var. Vatandaşlarımızın fikirlerini dinleyerek sizler için en iyisini uygulamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Görev süremiz boyunca Ergenemizi her daim daha ileri götürme hedefiyle çalıştık. Altyapı ve üstyapı sorunlarına çözümler bulduk, 100 kilometreden fazla yeni yol kazandırdık, vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçları için yeşil alanlarımızı çoğalttık ve yeni parklar yaptık. Yeni dönemde de halkımız için yeni semt pazarları, mesleki eğitim merkezleri gibi projelerimizi tamamlayarak halkımızın hizmetine açacağı” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i konuk eden Sağlık mahallesi cami cemaati sakinleri Başkan Yüksel’in çalışmalarını ve gelecek projelerini dinlediler.