Ergene Yeni Yılı Erken Kutladı

Ergenelileri  yeni yıla yeni umutlarla girmeleri için ilçenin caddelerini ışıklandıran Ergene Belediyesi, yılbaşı öncesi Ergene Kent Konseyiyle birlikte düzenlediği mini konserle yeni yılı erken kutlamaya başladı.

Ulaş Hizmet Binası Düğün Salonu’ndaki yeni yıl kutlamasına Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız, muhtarlar, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Birlik beraberlik mesajlarının verildiği gece de açılış konuşmasını gerçekleştiren Ergene Kent Konseyi Başkanı Bora Küçükçetin ‘  2014 yılının bitimine sayılı günler kala Ergeneli vatandaşlarımızla bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyim. Konser olarak ilk etkinliğimiz, etkinlik kapsamında bize desteklerini esirgemeyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teşekkürlerimi sunuyorum ve gelecek yıllarda daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum ‘ ifadelerine yer verdi.

Gece de sahne alan Emine Özata performansıyla dikkat çekerken, ergeneli vatandaşlar gönüllerince eğlenerek keyifli bir gece geçirdi. Vatandaşlar konserden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e ve Kent Konseyine teşekkürlerini iletti.