Evde Bakım Hizmetimiz Devam Ediyor

Ergene Belediyesi vatandaşların her daim yanında olan belediyecilik anlayışıyla ilçe genelinde ikamet eden yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlar için başlattığı evde bakım hizmetini sürdürmeye devam ediyor.

Her zaman vatandaşlarının yanında olan Ergene Belediyesi Ergene’de yaşlı ve bakıma muhtaç ailelerin evde bakım hizmetlerini yaparak Ergene’de büyük bir aile olduklarını vatandaşlarına gösteriyor.

Ergene’de hafta içi her gün hazırlanan programlar dahilinde vatandaşların evlerine giderek temizliklerini, kişisel bakımlarını yapan Ergene Belediyesi Sağlık Birimi personeli vatandaşların büyük memnuniyeti ile karşılanıyor. Fizyoterapist eşliğinde fizik tedavileri de yapılan yaşlı vatandaşlarımız Ergene Belediyesinin güvencesi altında olduklarını belirterek bu güzel hizmetlerinden dolayı Ergene Belediyesine teşekkürlerini iletiyor.