Belediyemize Ergene İlçesi Doğal Ortam Haritasını Hediye Etti

Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde ikinci sınıf öğrencisi olan İğneler Mahallesinden Murat Fıçıcı Belediyemize Ergene İlçesi (Tekirdağ) Doğal Ortam Haritasını hediye etti.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i İğneler Mahalle Muhtarı Halit Dindar ve İğneler mahallesinde ikamet eden Murat Fıçıcı ziyaret etti. Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde ikinci sınıf öğrencisi olan Murat Fıçıcı, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e Ergene İlçesi (Tekirdağ) Doğal Ortam Haritasını hediye etti.

Ergene İlçesi (Tekirdağ) Doğal Ortam Haritası hakkında açıklamada bulunan Fıçıcı, “Bu haritalar oluşturulurken Türkiye’ye ait 1\25.000 ölçekli paftalar, MTA’dan alınan 1\100.000 ölçekli temel hatlı haritalar kullanılarak oluşturuldu. Haritamızda Ergene İlçemizin lokasyon, yükselti, arazi örtüsü ve kullanımı, jeoloji haritası, toprak haritası ve hidrogrofya haritaları mevcuttur” dedi.

Bu güzel hediyesinden dolayı Başkan Yüksel Fıçıcıya teşekkür ederek, “Genç kardeşimizin emeğine eline sağlık çok güzel bir hediye, bunu belediyemizin en güzel yerine asacağız, Üniversite eğitiminde genç kardeşimize başarılar diliyorum” dedi.