Ergene’de Geleneksel Toplu Nikah Töreni Kayıtları Başladı

Ergene Belediyesi’nin geleneksel hale getirmiş olduğu toplu nikah töreni için kayıtlar başladı.
Ergene Belediyesi’nin ilçe sınırlarında ikamet eden ve ihtiyaç sahibi çiftlere yönelik düzenlenen Toplu Nikah Töreninin kayıtları için son başvuru tarihi 8 Şubat olduğu belirtildi.

14 Şubat Sevgililer Gününde Ergene Belediyesinde gerçekleştirilecek nikah törenine katılacak çiftler 8 Şubat tarihine kadar Ergene Belediyesi Ulaş Hizmet Binası Yazı İşleri Müdürlüğüne kayıt yaptırılması gerektiği açıklandı.

Masrafları Belediye Karşılıyor

Nikahı kıyılan çiftlerin gelinliğinden ayakkabısına berberinden kuaförüne kadar tüm masrafların Ergene Belediye Başkanlığı tarafından karşılanacağı müjdesi verilirken, 14 Şubat tarihinden dolayı vatandaşların da bu günü tercih etmeleriyle özel günlerini ölümsüzleştirileceği bilgisi kaydedildi.