Başkan Yüksel Pınarbaşı, İğneler ve Misinli Mahallelerini Ziyaret Etti

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel önceki gün Pınarbaşı, İğneler ve Misinli mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Yüksel yapmış olduğu ziyaretlerde vatandaşların talep ve şikayetlerini dinledi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel mahalle ziyaretlerinde bulunmaya devam ediyor. Başkan Yüksel vatandaşlar ile bir araya gelerek vatandaşların talep ve şikayetlerini dinlerken yeni dönemde yapılacak olan projeler hakkında vatandaşlara bilgiler de veriyor.

Pınarbaşı, İğneler ve Misinli mahallelerini ziyaret eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Hiçbir mahallemizi bir diğerinden ayırmıyoruz, Ergene’de bulunan 17 mahallemize de çeşitli hizmetler yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Kırsal mahallelerimizde yol sorununu, su sorununu ortadan kaldırdık, göreve gelir gelmez alt yapısı ve üst yapısı olmayan mahallelerimizde ki sorunları çözüme kavuşturduk. İnsan odaklı projelerimiz ile Ergenemizde güzel hizmetler yaptık, sıfırdan bir belediye kurarak Ergenemize yapılamaz denilen projeleri yaparak hayata geçirdik. Yeni dönemimizde daha çok çalışıp daha çok hizmetler yapacağız” dedi.

Başkan Yüksel, “Trakya’nın yükselen yıldızı Ergene’mizde yeni dönemimiz hizmet yılı olacak. Mahallelerimize aile çay bahçeleri, çocuk oyun parkları, futbol sahaları ve bunun gibi birçok yeni projemiz olacak. Görevimiz Ergene’ye en iyi hizmetleri yapmak, sizlerle birlikte yeni dönemimizde yeni bir çok projeyi hayata geçireceğiz” dedi.

Başkan Yüksel’in yapmış olduğu ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirten mahalle sakinleri Ergene Belediyesinin mahallelerine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Yüksel’e teşekkür ettiler.