Başkan Yüksel, Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti

Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel Velimeşe Mahallesinde kurulan semt pazarındaki pazarcı esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Ergene’de vatandaşlar ile her daim iç içe olan Başkan Yüksel önceki gün Velimeşe Mahallesinde kurulan semt pazarında ki pazarcı esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulunarak pazarcı esnafının istek ve önerilerini dinledi. Pazarda alış veriş yapan vatandaşlarla da görüşen Başkan Yüksel’i Velimeşe halkı mutlu ve güler yüzle karşıladı.

Pazarcı esnafının da yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Yüksel, sorunları çözmek için elbirliği ile çalıştıklarını ifade etti. Esnaf ile sohbet ederek dertlerini dinleyen Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e pazar konusunda ve diğer konularda isteklerini dile getiren esnaflar, yapılan çalışmalardan memnun olduklarını dile getirdi.  Esnaf, Başkan Yüksel’in kendilerini ziyaret etmesi ve Ergene’ye yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür etti.