Ergene Belediyesinden E-İmar ve Kent Rehberi Uygulaması

Vatandaşlarına hizmet sunmaya devam eden Ergene Belediyesi, e-imar durumu  ve kent rehberi hizmetini belediyenin sitesinde yayınlayarak vatandaşların gereken bilgilere internet üzerinden birkaç saniye içinde ulaşmalarını sağlıyor.

Vatandaşa en iyi hizmeti en kısa sürede vermek amacıyla oluşturan sistem kapsamında Ergene ilçesinde  yaşayan vatandaşlar, belediyeye gelmeden imar durumunu ve kent rehberiyle ilgili gereken bilgilere internet üzerinden ulaşabilecekler.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla başarılı çalışmalar sergilediklerine dikkat çekerek, iletişim çağında teknolojiyi kullanarak vatandaşa yeni hizmet sunmanın mutluluğu içerisinde olduğunu ifade eden Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci, kent bilgi projemiz kapsamında internet üzerinden yayınlanan Elektronik İmar Durumu vatandaşlarımızın kullanımına açıldı. Vatandaşlarımız belediyenin internet sitesinden erişebilecekleri uygulamayla ister adres, isterse ada/ parsel bilgileri ile 7 gün 24 saat kesintisiz imar durumunu öğrenebileceklerdir’  dedi.