Kırkgöz Mahallesi’nde Yol Çalışması Başladı

Ergene sınırları içerisinde bulunan bir çok noktaya hizmet götürerek, bölgede yaşanan  ulaşım sıkıntılarını çözmeye çalışan Ergene Belediyesi, yol onarım ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlçe genelindeki  mahallelerde  devam eden  yol çalışmalarına son olarak Kırkgöz Mahallesinin de eklendiğini açıklayan Ergene Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler, ilçenin en uç noktasına kadar hizmettin gideceğine vurgu yaparak, çalışmaların yoğun tempoyla devam ettiğini açıkladı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Müdürlüğü, Tekirdağ’ın Büyükşehir olması ile birlikte mahalle statüsü kazanan köylerde çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade ederek,  aciliyet durumu göz önüne alınarak yapılan planlama doğrultusunda bir çok mahallede yol onarım ve bakım çalışmalarının gerçekleştirildiğini ifade etti. Kırkgöz Mahallesindeki  yol yapım çalışmalarının hava şartlarının  iyi gittiği süre içerisinde en hızlı bir şekilde bitirileceğini belirten Fen İşleri Müdürlüğü, ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini dile getirdi.