Başkan Yüksel Ev Ziyaretlerinde Bulunmaya Devam Ediyor

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene’de gerçekleştirmiş olduğu mahalle ziyaretlerinin yanı sıra ev ziyaretlerinde de bulunuyor. Gerçekleşen ev ziyaretlerinde Başkan Yüksel vatandaşların taleplerini dinliyor.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlar ile yakından ilgileniyor. Başkan Yüksel vatandaşlara Ergene Belediyesinin hizmetlerinden söz ederken ayrıca vatandaşların istek ve taleplerini de dinliyor.

Kapımız Her Zaman Başkanımıza Açık

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i evlerinde ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirten vatandaşlar kapılarının her zaman Başkan Yüksel’e açık olduğunu belirttiler.

Belediyenin hizmetlerinden gayet memnun olduklarını belirten vatandaşlar özellikle sağlık alanında Ergene Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerden çok memnun olduklarını belirttiler.

Allah Sizden Razı Olsun

Sağlık hizmetinde babasının ücretsiz bir şekilde Ergene Belediyesi tarafından Edirne Tıp Fakültesi hastanesine götürüldüğünü belirten vatandaş, “Bu güzel hizmetten dolayı çok memnunuz, daha önce böyle bir hizmet yoktu, Ergene Belediyesinin kurulmasıyla bu hizmet verilmeye başlandı. Bunu bize vesile ettiğiniz için Allah sizden razı olsun, babamla birlikte Edirne Tıp Fakültesi Hastanesine giden tüm hastalar bu hizmetten çok memnun” dedi.

Dişi Ağrıyandan da Başı Ağrıyandan da Biz Sorumluyuz

Bizim için Ergene’de vatandaşımızın sağlığı çok önemlidir diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Göreve geldiğimiz andan itibaren sağlık alanında 5.000 hastamızı evden aldık tedavisini yaptırdık ve evine tekrar teslim ettik. Bu hizmetimiz halen de devam ediyor, özellikle durumu ağır olan hastalarımıza daha farklı ayrıcalıklar da tanıyoruz. Ergene’de ben her zaman şunu söylüyorum, dişi ağrıyandan da başı ağrıyanda da biz sorumluyuz dedik Ergene’de, bu tezimizi de gerçekleştirmenin mutluluğunu gururunu yaşıyoruz. Allah tüm hastalarımıza şifalar versin” dedi.