Başkan Yüksel, “Ergene’de Vatandaşımızın Sağlığı Bizim Sağlığımızdır”

Ergene Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Hasta Nakil araçları ile Ergene’de bulunan vatandaşlar sağlık muayeneleri için çevre hastanelere ücretsiz bir şekilde götürülüyor.

Ergene Belediyesinin 2014 yılından bu yana devam eden Hasta Nakil aracı ile sağlık hizmeti vatandaşların ayağına kadar gidiyor. Ergene Belediyesinin Hasta Nakil araçları ile sabah evlerinden alınan vatandaşlar hastanelerde ki muayenelerinden sonra tekrar Hasta nakil araçları ile evlerine bırakılıyor.

2014 yılından bu yana Ergene Belediyesinin Hasta nakil araçları ile çevre hastanelerine 1.117.762 km yol yaparken, aldıkları bu güzel hizmetten dolayı Ergeneli vatandaşlar Ergene Belediyesine teşekkürlerini iletiyor.

Ergene’de vatandaşların sağlığı bizim sağlığımızdır diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene’de vatandaşlarımızın sağlığını ön planda tutarak insan odaklı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Evde bakım hizmeti, hasta nakil aracı ve hasta ambulansı araçlarımız ile Ergene de halkımıza hizmet veriyoruz. Sağlık her şeyin en başında gelir, Türkiye’de birçok belediye de olmayan bu hizmet Ergenemiz’de var. Halkımıza hizmet bizim boynumuzun borcudur” dedi.