Ergene’de Hız Düşürücü Kasislerin Monte Çalışması Devam Ediyor

Ergene Belediyesi  yaya ve araç trafiğini rahatlatmak amacıyla cadde ve sokaklardaki kauçuktan yapılı reflektörlü hız kesici kasis sayısını arttırıyor. Mahalle sakinleri yapılan bu çalışmadan dolayı çok memnun olduklarını dile getirdi.

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olan ekipler Ergene’de okul önleri ve sokak aralarında yaya ve araç trafiğini rahatlatmak amacıyla cadde ve sokaklardaki kauçuktan yapılı reflektörlü hız kesici kasislerin montelenmesi çalışmasını devam ettiriyor. Yapılan çalışma ile öğrencilerin ve vatandaşların karşıdan karşıya geçmeleri için güvenliği sağlanmış oluyor.

Yeşiltepe Mahallesi Işık Caddesi üzerine yeni hız düşürüşü kasisleri monte eden Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olan ekipler, çalışmanın tespit edilen diğer cadde ve sokaklarda da yapılacağını belirtti.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene’de yaya ve araç trafiğini düzene koymak adına çalışmalarımız devam ediyor, bu çalışmalarımızdan biride cadde ve sokaklara monte edilen hız düşürücü kasisler. Araçların hızlarını düşürmek için okul önlerine ve tespit edilen cadde ve sokaklarımıza bu kasislerin monte işlemlerine ilerleyen günler de de devam edeceğiz” dedi.

Ergene Belediyesinde ki mahalle sakinleri yapılan çalışmadan dolayı son derece memnun olduklarını dile getirdi, Ergene Belediyesine teşekkür ettiler.