Başkan Yüksel Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene’de mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Yüksel onların istek ve taleplerini dinliyor.

Ergene’de mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel önceki akşam Esenler ve Kırkgöz mahallelerini ziyaret etti. Yapılan ziyarette Başkan Yüksel vatandaşlar ve esnaf ile bir araya gelerek onların talep ve isteklerini dinledi. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e kendilerine yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür eden Esenler ve Kırkgöz Mahallesinde ki vatandaşlar Ergene Belediyesinin kurulmasından sonra mahallelerine hizmetler geldiğini belirterek bu güzel hizmetlerden memnun kaldıklarını, Başkan Yüksel’i çalışmalarından dolayı takdir ettiklerini belirtti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerden dolayı Başkan Yüksel Esenler ve Kırkgöz Mahallesi sakinlerine teşekkür ederek, “Sizler için gece gündüz demeden çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Bu göreve bizi siz getirdiniz, sizlere hizmet etmek benim en birinci vazifem. Esenler ve Kırkgöz mahallesine görev aldığımız süre içinde bir çok hizmet bir çok proje gerçekleştirdik, bu projeler önümüzde ki yıllarda katlanarak daha da artacak, benim ailemin en büyük parçası sizlersiniz” dedi.