Başkan Yüksel Mevlid-i Nebi Programına Katıldı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Kaymakamlığı ve Ergene İlçe Müftülüğünün hazırlamış olduğu Mevlid-i Nebi Programına katıldı.

Mevlid Kandili münasebetiyle Ergene Kaymakamlığı ve Ergene İlçe Müftülüğü Mevlid-i Nebi Programı düzenledi. Ulaş Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen programa Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İpek, Ergene İlçe Müftüsü Ali Osman Bayrak, Çorlu İlçe Müftüsü Adem Gülmek, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede, Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlid-i Nebi Programı Kur’an tilaveti okunmasıyla başladı, okunan Kur’an tilavetinin ardından Ergene İlçe Müftüsü Ali Osman Bayrak ve Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İpek konuşmalarını gerçekleştirdi.

Yapılan konuşmaların ardından Ergene İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Tekirdağ İl Müftüsü tarafından hediyeleri takdim edilerek program son buldu.