Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısının 2. Oturumu Yapıldı

Ergene Belediyesi’nin Aralık ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumu Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel başkanlığında yapıldı.

Ulaş Hizmet Binasında gerçekleştirilen toplantıda, bir önceki oturumda Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen evsel katık tarifelerinin belirlenmesi ile ilgili komisyon raporu görüşülerek karara bağlandı.

Plan Bütçe Komisyonuna sevk edilen evsel katı atık tarifeleri, meskenler için  0,35 krş  ve iş yerleri için 0,71 krş olarak belirlenip,oy çoğunluğuyla kabul edildi.

26 Ekim 2011 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın çıkardığı yönetmelik gereğince belediyelerin uygulamakta zorunlu olarak gördüğü yönetmelik esasına bağlı kalarak tarifelerin belirlendiğini açıklayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene halkına en düşük fiyat tarifesini oluşturmak için Plan Bütçe Komisyonuyla görüşülerek bu tarifelerin belirlendiğini açıkladı.