Ergene Belediyesi 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Düzenliyor

Ergene Belediyesi 10 Kasım tarihinde Ülkemizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk için anma programı düzenleyecek. Atamızı anma programı Ulaş Düğün salonunda gerçekleşecek.

Ergene Belediyesi 80. Ölüm yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk için anma programı düzenliyor. 10 Kasım akşamı saat 20.00’da Ulaş Düğün Salonunda gerçekleşecek olan Atamızı anma programında Arif Kabadayı Atatürk’ün sevdiği türküleri seslendirecek. Gecede Ataol Behramoğlu dinletisi ve söyleşisinde bulunacakken, Ergene Kültür ve Sanat Derneği Halk Dansları Topluluğu da programda sahne alacak.

Ergene Belediyesinin düzenlemiş olduğu Atamızı anma programına tüm vatandaşlar davet edilirken gelmek isteyenler için mahalle muhtarlıklarından saat 19.00’da servis kaldırılacak. 10 Kasım Atamızı anma programının sonunda meşaleli yürüyüş düzenlenecek.