Ergene’de Haftanın Spor Panoraması

Ergene’yi profesyonel ve amatör liglerde temsil eden futbol takımları bu hafta yine birbirinden zorlu rakiplerle maç yaptı.

Ergeneyi Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig 1. Grupta temsil eden Ergene Velimeşespor bu hafta Adana deplasmanında Kozan Belediyespor ile maç yaptı. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Ergene Velimeşespor müsabakanın ikinci yarısında uzatma dakikalarında Gökdeniz Varol’un golüyle beraberliği sağladı. Son dakikalarda gelen gol ile Ergene Velimeşespor müsabakadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı.

Tekirdağ Süper Amatör Liginde bulunan Ergenegücü Ulaşspor Çerkezköy Doğan Spor ile bu hafta maç yapması gerekirken Çerkezköy Doğan Spor’un ligden ihraç edilmesi sebebiyle maç yapmadan Ergene temsilcisi hanesine 3 puanı yazdırdı.

Tekirdağ 1.Amatör Ligi B grubunda bulunan Ergene temsilcisi Misinli Spor Tekirdağ Adalet Spor’u deplasmanda 3-2 yenerek zirve yarışını sürdürdü. Ligin üçüncü sırasında bulunan Vakıflar Güven Spor’da Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor takımını 2-0 yenme başarısı gösterirken grubun son Ergene temsilcisi Esenspor ise Tekirdağ S.Paşa Altınoava Spor takımı ile 2-2 berabere kaldı.

Tekirdağ 1.Amatör Ligi C Grubunda bu hafta Ahimehmet Gençlik Spor ile Sağlıkspor arasında Ergene derbisi yaşandı. Ergene derbisini 3-2’lik skorla Ahimehmet Gençlik Spor kazandı. Grupta bulunan diğer Ergene temsilcisi Ergene Kırkgöz Gençlik Spor ise Tekirdağ Marmara Spor’a 3-2 yenilerek haftayı puansız kapadı.