Ergene’de Mahallelere Güvenlik Kameraları Takılıyor

Ergene Belediyesi vatandaşların güvenliği için İlçenin farklı mahallelerine güvenlik kameralarını takıyor. Ulaş, Sağlık, Marmaracık mahallelerinden sonra önce ki günde Karamehmet mahallesine güvenlik kameraları konuldu.

Ergene Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından Ergenede vatandaşların güvenlikleri için mahallelere yüksek çözünürlü güvenlik kameraları takılmaya devam ediyor. Ergene’de daha önce Ulaş, Sağlık ve Marmaracık mahallelerine güvenlik kameraları konulurken önce ki günde Karamehmet mahallesine güvenlik kameraları konuldu.

Ergene Belediyesinde nüfus yoğunluğunun artmasıyla birlikte suç potansiyelinin en aza indirilmesi ve günlük yaşamda asayiş ve trafik olaylarıyla ilgili kontrol ve denetim noktasında elektronik denetim sistemleri büyük önem taşıyor. Ergene’de vatandaşların refahı ve huzuru için Ergene Belediyesi güveni sağlarken, kolluk kuvvetlerine de yardım sağlayacak olan güvenlik kameraları ilerleyen günlerde Ergene’de ki diğer mahallelere de konulacak.