Başkan Yüksel Vatandaşa ve Esnafa Bayrak Dağıttı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle esnaf ve vatandaşlara üzerinde Atatürk resmi bulunan Türk Bayrağı hediye etti.

Cumhuriyetin 95’inci kuruluş yıl dönümünü kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel esnaf ve vatandaşlara ev ve işyerlerine asmaları için üzerinde Atatürk resmi bulunan Türk bayrağı hediye etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle Ergene belediyesi olarak vatandaşlara Türk Bayrağı hediye ettiklerini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ''Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95’inci yılını kutladığımız bu önemli günde esnaflarımız ve vatandaşlarımıza işyerlerine, evlerine asmaları için bayrak hediye etmek istedik. Cumhuriyetimizin 95. yıl dönümünü coşkuyla kutluyorsak bunu Atatürk'e borçluyuz, o olmasaydı bizde olmazdık" dedi.

Kendilerine hediye edilen Atatürk resimli Türk Bayrakları için esnaf ve vatandaşlar Başkan Yüksel'e teşekkürlerini iletti.