Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı Ergene'de Marmaracık Mahallesinde bulunan Atatürk anıtı önünde düzenlenen çelenk töreni ile başladı.

Atatürk anıtı önünde Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıl dönümünde gerçekleşen törende Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Garnizon Komutanı Topçu Albay Nizamettin Alp ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Atatürk anıtına çelenk sundu.

Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşımız okundu. Çelenk sunma törenine, Ergene Belediye Başkan Yardımcıları, Ergene Belediyesi Meclis üyeleri, Kurum Müdürleri, Siyasi Parti temsilcileri, askeri erkan, mahalle muhtarları, Gaziler, Dernek Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşların Temsilcileri, çok sayıda vatandaş ve öğrenciler katıldı.