İbni Sina Caddesi Asfaltlanıyor

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçenin farklı mahallelerinde asfaltlama çalışmaları devam ederken önce ki gün ekipler Yeşiltepe Mahallesinde bulunan İbni Sina Caddesinde de asfalt serim çalışmalarına başladılar.

Ergene Belediyesi mahallelerin asfalt ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ederken alt yapısı yenilenen İbni Sina Caddesinde üst yapı çalışmalarına başlandı. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olan ekipler Yeşiltepe Mahallesi İbni Sina Caddesinde sıcak asfaltı dökerek üst yapı çalışmalarının startını verdi.

Yeşiltepe Mahallesi İbni Sina Caddesi üzerinde daha önce kazı çalışması yapan ekipler ardından dolgu malzeme seriminde bulundu. Bu çalışmanın da tamamlanmasının ardından Ergene Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı olan ekipler sıcak asfaltı caddeye sermeye başladı. Yoğun bir şekilde asfalt serim çalışmalarına İbni Sina Caddesi üzerinde başlayan ekipler kısa süre içinde caddeyi tamamıyla asfaltlayacak.

Ergenenin gelişip güzelleşmesi adına asfalt çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Ergene Belediyesi, trafik akışının rahatlatılması ve vatandaşlara daha konforlu bir ulaşım hizmetinin sunulması amacıyla başlatılan yol-bakım-onarım ve asfaltlama çalışmalarının iklim koşullarının uygunluğu süresince devam edeceğini belirtti.