Ergene’de Haftanın Spor Panoraması

Ergene Belediyemizi profesyonel ve amatör liglerde temsil eden futbol takımları bu hafta sonu yine birbirinden zor takımlarla maç yaptı.

Ergene de bu hafta haftanın spor panoramasında Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig 1. Grupta ki temsilcimiz Ergene Velimeşespor Aydın deplasmanında Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Müsabaka 2-2’lik skorla tamamlanırken temsilcimizden 77. Dakikada Semih Baştürk ve 90. Dakikada Alişan Ural mücadelede orta hakem tarafından kırmızı kart görerek oyun dışına gönderildi. Müsabakayı 9 kişi tamamlayan Ergene Velimeşespor Aydın deplasmanında alınan 1 puan ile puanını 16’a yükseltirken ligde de üçüncü sırada ki yerini korudu.

Tekirdağ Süper Amatör Liginde Ergene Belediyesini temsil eden Ergenegücü Ulaşspor’da geçtiğimiz hafta sonu Kapaklı Site Spor ile karşı karşıya gelirken temsilcimiz bu müsabakadan 4-0’lık farklı galibiyet ile ayrıldı. 4 haftada 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Ergenegücü Ulaşspor ligde 9 puanla 5. Sırada bulunuyor.

Tekirdağ 1. Amatör Ligi B grubunda ise temsilcimiz Misinlispor Tekirdağ deplasmanında Tekirdağ Gençlik Gücü Spor takımı ile karşı karşıya gelirken mücadeleyi Misinlispor 3-0 kazandı. Grupta ki diğer temsilcimiz Vakıflar Güven Spor’da Aşağı Sevindikli Spor ile karşı karşıya gelirken müsabakayı Vakıflar Güven Spor 7-1 farklı skorla kazandı. Grupta ki diğer temsilcimiz Esenspor ise bu haftayı BAY geçti.

Tekirdağ 1.Amatör Ligi C grubunda ise Ergene Belediyesi temsilcileri Ergene Kırkgöz  Gençlik Spor Kulübü ile Ahimehmet Gençkik Spor takımları karşı karşıya geldi. Ergene derbisinde kazanan 3-0’lık skorla Ahimehmet Gençlik Spor oldu. Grubun diğer temsilcisi Sağlıkspor ise Kapaklı Kartal Spor’a 1-0 yenildi.