Ergene’de Haftanın Spor Panoraması

Ergene Belediyesini profesyonel ve amatör liglerde temsil eden futbol takımları geçtiğimiz hafta yine birbirinden zorlu takımlarla maç yaptı.

Ergenenin spor panoramasında bu hafta Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig 1.grupta bulunan Ergene Velimeşespor ligin 7. Haftasında Hatay deplasmanında karşılaştığı Erzin Belediyespor’u 3-2 yendi. Ergene Velimeşespor’a galibiyeti getiren goller 9.dakikada Erçağ Evirgen, 44.dakikada Selçuk Baştürk ve 89.dakikada Emre Karadağ’dan geldi. Ergene Velimeşespor bu galibiyet ile puanını 12’ye çıkartarak ligde de 4. Sıraya yerleşti.

Ergene Belediyesini Tekirdağ Süper Amatör Liginde temsil eden Ergenegücü Ulaşspor ise ligin 3. Haftasında Çorlu Kültürspor ile karşılaştı. İlk iki haftada almış olduğu galibiyetler ile iyi bir çıkış yakalayan Ergenegücü Ulaşspor Çorlu Kültürspor maçından 4-0’lık farklı mağlubiyet ile ayrılarak ligde ki ilk yenilgisini aldı.

Tekirdağ 1. Amatör Ligi B grubunda bulunan Ergene Belediyesi temsilcisi Esenspor ligin 4. Haftasında Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor takımı ile 0-0 berabere kalırken grubun diğer temsilcisi Vakıflar Güven Spor ise Tekirdağ Gençlik Gücü Spor takımını 8-2 farklı skorla yendi. Grubun üçüncü Ergene Belediyesi temsilcisi Misinlispor ise bu haftayı maç yapmadan BAY kapattı.

Tekirdağ 1. Amatör Ligi C grubunda bulunan Ergene Belediye temsilcisi Ahimehmet Gençlik Spor ligin 3. Haftasında karşılaşmış olduğu Kızılpınar Spor takımını 1-0, Ergene Kırkgöz Gençlik Spor Kulübü de Çerkezköy 1923 Gençlik Spor takımını 2-0 yendi. Grubun diğer Ergene Belediye temsilcisi Sağlık Spor ise Çerkezgücü Spor ile 0-0 berabere kaldı.