Ergene’den Bursa’ya 66 Sefer Düzenlendi

Ergene Belediyesi tarafından bu sene Bursa iline düzenlenen kültür gezilerine şu ana kadar 66 sefer yapıldı. 18 Eylül – 3 Ekim tarihlerinde düzenlenen gezilere Ergene’den 2640 kişi götürüldü.

Ergene Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından Bursa iline düzenlenen kültür gezileri tüm hızıyla devam ediyor. Ergene Belediyesinde ki 17 mahalleden de vatandaşların ücretsiz bir şekilde katılım sağladığı Bursa Kültür gezilerine 18 Eylül – 3 Ekim tarihleri arasında 66 sefer yapıldı. Ergene’den toplamda 2640 kişi Bursa iline götürülürken vatandaşlar bu gezide Bursa’da tarihi yerleri görme fırsatı yakaladı.

Bursa iline düzenlenen gezilerden büyük mutluluk duyduklarını belirten vatandaşlar bu güzel gezi nedeniyle başta Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e ardından da Kültür Müdürlüğüne teşekkürlerini iletti.

Ergene Belediyesi Kültür Müdürlüğü, Bursa iline ilerleyen günlerde 14 sefer daha yapılacağı bilgisinde bulunurken ayrıca bunun yanı sıra vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Bursa iline Kültür Gezileri düzenleneceğini belirtti.